Solidaritat i noves tecnologies

Risotto amb camagrocs: blogscontralafam

Normalment en aquest bloc no escrivim receptes de cuina, però hem trobat una bona iniciativa per difondre el Gran Recapte del Banc dels Aliments que es realitza demà divendres 25 i dissabte 26 de novembre.

A blogscontralafam.blogspot.com volen fer difusió d’aquest acte i conviden a la gent a escriurer una recepta. La iniciativa va néixer com un esdeveniment a Facebook que vol promocionar la recaptació d’aliments que es portarà a terme aquests dos dies , si teniu un bloc també hi podeu participar. Totes les receptes seran publicades al bloc.

“El Banc dels Aliments és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat.”

Al lloc web del banc dels aliments també podeu fer donacions d’aliments online, doneu-hi un cop d’ull.

Finalment, hem utilitzat el microformat hrecipe, si teniu un bloc de cuina us pot interessar per posicionar-vos millor als cercadors.

 

Risotto amb camagrocs

 

 

 

 

Rissoto amb Camagrocs
Publicació: 24 de novembre de 2011
Una recepta molt senzilla i econòmica de rissoto amb camagrocs
Temps total: 30 minuts
3 plats

Ingredients:

  • 2 Cebes
  • 2 dents d’all
  • 2 Pastilles de brou
  • 200 gr. d’arròs
  • 1 grapat de camagrocs
  • Formatge
  • Oli
  • Pebre

Preparació:


1. Sofregim la ceba picada en una olla amb oli d’oliva, abans que estigui cuita del tot hi abocarem l’all picat. En un tupí escalfem un litre d’aigua i hi afegim les dos pastilles de brou concentrat i fem que bulli.

2. Quan ja tinguem la ceba a punt i el brou bullint, arraconem la ceba dins de l’olla i hi daurem un punt l’arrós. Ho barregem tot plegat i afegim una mica de brou. Cal mantindre el brou calent, per no trencar la cocció de l’arrós, i afegir-lo poc a poc, tot esperant que l’arrós l’absorbeixi.

3. Hidratem els camagrocs. Quan l’arrós ja estigui gairebé a punt, hi podeu afegir una mica de formatge (a gust del consumidor i que es fongui bé), els camagrocs i pebre.

 

1 thought on “Risotto amb camagrocs: blogscontralafam”

  1. Hola, gràcies per participar en la campanya de difusió per el gran recapte de demà :))) Tots els esforços sumen per a aconseguir més donacions 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.