Internacionalització web

Intenacionalitzar a la web no és només traduir la web. Cal valorar la cultura, la competència i el perfil del target (

A més també cal identificar les paraules clau (ja que no necessàriament s’ajusten a la traducció), localitzar xarxes professionals, llocs web de referència del sector i xarxes d’anuncis de pagament.

Depenent de les característiques de cada campanya, es valorarà realitzar diferents accions. L’ajudem a investigar i a obrir nous mercats de l’estranger.

internacionalització web
obrir nous mercats

Obrir nous mercats

Quan planegem expandir-nos a un nou país, és fonamental implementar una campanya de posicionament específica per aquest mercat.

Això comença amb una investigació exhaustiva per identificar les paraules clau rellevants que resonaran amb el públic local. També és crucial realitzar un anàlisi detallat de la competència per entendre millor l’entorn de mercat i ajustar la nostra estratègia en conseqüència.

Cada acció serà ajustada segons els objectius específics i les necessitats del mercat per garantir el màxim impacte.

vendre al Japó

Vendre al Japó

Amb 126,000,000 habitants i una de les economies més potents del món, Japó és un país molt interessant.

Estem especialitzats en el llançament de productes al Japó. Comptem amb redactors natius que també ens assessoren en aspectes culturals.

Disposem de recursos per tal d’oferir un servei externalitzat a les xarxes socials del país i serveis de comunicació i contacte (respondre correus electrònics, xarxes socials, fòrums…), revisió, traducció i redactat de continguts.

competència internacional

Anàlisis de la competència

Està pensant en obrir nous mercats? Quina competència es trobarà en un país? Vol saber on és present la competència? Si la competència hi és, potser a vostè també li interessa ser-hi.

A la xarxa hi ha molta informació. Els nostre coneixement dels cercadors i la xarxa ens permet trobar informació que un usuari normal no trobaria. Amb aquesta informació vostè obtindrà una valuosa informació que l’ajudarà a prendre decisions.

Li oferim un servei d’anàlisi i consultoria per tal que pugui definir una estratègia als seus mercats i amb la nostra col·laboració aplicar-la.