Clinicseo : analitzant Toprural

clinicseo Barcelona

Ahir varem assistir al Clinic SEO de Barcelona, un esdeveniment on professionals d’aquest mon analitzen una web. Aquesta vegada s’analitzava Toprural. Primer de tot destacar la valentia de la Noe Santos, responsable de marketing i analítica web de Toprural, a l’exposar-se a l’anàlisi minuciós d’Arturo Marimon, Jorge González, Oriol Morell, Miguel Pascual i tot el públic en general.

Es va començar analitzant les keywords, long tails i url. La conclusió és que la feina del dia a dia i el fet d’haver de fer llançaments de noves funcionalitats pressionats en quant a temps fa cometre errades “tontes” però que incideixen en quant a posicionament. Cal tindre en compte que Toprural és un monstre en quant a contingut, i segons quines modificacions comporten molta feina, per tant cal fer un balanç alhora de decidir quines actuacions cal realitzar.


Oriol Morell va parlar d’optimitzar la paginació amb diferents long tails; pot ser interessant provar-ho.

Referent al temps de càrrega de la pàgina hi va haver unanimitat, ho han de millorar, ja fa temps que google ho té molt amb compte (podeu veure el post que varem fer en el seu moment Guanyant velocitat de càrrega )

Es va parlar d’altres encerts i errors , alguns punts discutits com ara l’estratègia d’enllaços, que de moment no treballen gaire, però tot plegat va ser una crítica constructiva i és que com va dir Miguel Pascual  “El trabajo de un SEO es criticar” i cal reconèixer la molt bona feina i esforç que hi ha al darrera de Toprural ; sinó no serien on son.

PD: Estarem encantats que en una propera ocasió sortegin alguna estada a una casa rural a Girona 😉

3 comentaris a “Clinicseo : analitzant Toprural”

  1. Moltes gracies pel teu comentari i punt de vista del Clinic SEO 🙂
    Volia fer un aclariment i es que TopRural si que te una estrategia d’enllaços. La seva estrategia es generar marca i que la gent vagi sempre a TopRural per trovar la casa que busca. Es una estrategia bona, de fet a Espanya ho han aconseguit com es va veure als gràfics.

    Gracies pels enllaços 🙂

    Ens veiem en el pròxim clinic!!!

Els comentaris estan tancats.