SEO: Posicionament a cercadors

Treballem per augmentar la visibilitat del seu lloc web als resultats de les cerques a cercadors.

Tot comença identificant les paraules i frases més significatives. Posteriorment es decideix com serà la campanya de màrqueting a Internet. Normalment es combina l’optimització web per a cercadors (SEO) amb el pay-per-click (PPC); també conegut com a SEM.

Si vostè ja té web, realitzarem un anàlisi de la seva web i veurem les accions a emprendre per tal de popularitzar-la. Si encara no té web, li realitzem la web optimitzada per a cercadors per obtindre un posicionament natural als cercadors i li marquem unes directrius per conservar i millorar aquest posicionament.

SEO Terrassa
estratègia de SEO

Objectius SEO

El primer pas en l’estratègia de SEO consisteix a identificar els seus objectius de màrqueting.

Realitzem una auditoria exhaustiva del seu lloc web i una anàlisi competitiva per descobrir les fortaleses i debilitats SEO.

Mitjançant l’ús de diverses eines tècniques avançades i el nostre coneixement acumulat, analitzem detalladament el seu lloc per establir una llista prioritzada d’accions a realitzar.

Optimització SEO

Optimització SEO

Comencem amb una recerca de paraules clau per elaborar els continguts que responen a les necessitats del seu mercat objectiu.

Aquest procés inclou el suport a la integració d’esquemes i l’anàlisi de factors crítics com la velocitat del lloc i la seva estructura.

La nostra estratègia SEO està dissenyada per alinear-se i potenciar els seus objectius empresarials.

SEO fora de pàgina

SEO fora de pàgina

Construir l’autoritat del seu lloc web és essencial per millorar els rànquings en els motors de cerca com Google.

Ens centrem en la creació d’enllaços de qualitat que no només augmenten el seu posicionament sinó que també reforcen la percepció de la seva marca en el mercat.

Aquestes accions són clau per escalar posicions i guanyar visibilitat en el competitiu panorama digital.

Obrir el xat
Hola 👋
Us podem ajudar?