Disseny web

Dissenyem webs atractives, usables i accessibles per als clients ; llocs web útils per a les empreses específicament enfocats cap a l’entorn comercial. Realitzem pàgines web, catàlegs online, solucions personalitzades de comerç electrònic i sistemes Gestors de Continguts (CMS).

Disseny responsive: Cada vegada més el transit web està representat pels dispositius mòbils. En l’actualitat, es diu que més del 75% de contingut de la web es llegeix mitjançant un dispositiu de mà. Tots els llocs web que dissenyem ja estan optimitzats per mòbils i tauletes.

disseny web Terrassa
disseny web SEO

Disseny web pensant en SEO

Tindre un lloc correctament dissenyat és clau per ser reconegut i indexat pels cercadors. Tenim en compte fins al detall més petit de la seva pàgina web per tal de desplegar tot el seu potencial als cercadors.

Amb una bona base s’obre un ventall de possibilitats que d’altre manera no és possible.
Estructurem els continguts, jerarquitzem els texts i optimitzem els texts, paràgrafs i paraules.

usabilitat web

Usabilitat

Una web ha de de ser fàcil de fer servir, amb informacions útils i amb un text entenedor per als usuaris.

Volem que l’usuari tingui una navegació ràpida i còmoda, perseguim que trobi la informació que cerca i, si és possible, que en miri més.

Estructurem la navegació i gestió de la informació curosament; ho planifiquem abans de començar el disseny web.

accessibilitat web

Accessibilitat web

A més dels propis beneficis evidents de l’accessibilitat web, a l’utilitzar els estàndards de disseny web, a més de facilitar la feina als cercadors, també facilitem que es puguin veure amb qualsevol dispositiu.

Obrir el xat
Hola 👋
Us podem ajudar?