Impulsa el teu negoci a Catalunya i al món amb el Kit Digital

Les petites i mitjanes empreses així com els autònoms tenen l’oportunitat d’avançar en la seva transformació digital gràcies al Kit Digital, un programa subvencionat pel Govern d’Espanya i finançat pels fons europeus “Next Generation EU”. Aquesta iniciativa està dissenyada per a donar suport a la digitalització de negocis a través d’ajudes directes, permetent-te accedir a les últimes solucions digitals sense preocupar-te pel cost inicial.

kit digital Terrassa
Logos KIT DIGITAL

Què ofereix el Kit Digital a Catalunya?

El Kit Digital ofereix bons de subvenció a empreses i autònoms, permetent-los adoptar tecnologies digitals avançades en diverses categories crucials com llocs web, comerç electrònic i presència avançada a internet. Amb més de 15 anys d’experiència en solucions digitals, el nostre equip es posiciona com el teu Agent Digitalitzador ideal a Terrassa, assegurant que cada solució no només s’implementi, sinó que també maximitzi el teu retorn d’inversió.

Com accedir al Kit Digital a Catalunya

El Kit Digital ofereix bons de subvenció a empreses i autònoms, permetent-los adoptar tecnologies digitals avançades en diverses categories crucials com llocs web, comerç electrònic i presència avançada a internet. Amb més de 15 anys d’experiència en solucions digitals, el nostre equip es posiciona com el teu Agent Digitalitzador ideal a Terrassa, assegurant que cada solució no només s’implementi, sinó que també maximitzi el teu retorn d’inversió.

1
Registre i autoavaluacióEl primer pas és registrar-te a la plataforma Acelera PYME. Realitza el test d’autoavaluació de maduresa digital, que és un requisit indispensable per sol·licitar l’ajuda.
2
Sol·licitud d’ajudaDepenent de la mida de la teva empresa, pots sol·licitar diferents quantitats d’ajuda:

Segment I (10-49 empleats): Fins a 12.000€
Segment II (3-9 empleats): Fins a 6.000€
Segment III (1-2 empleats): Fins a 2.000€
3
Implementació de solucionsUna vegada aprovada la sol·licitud, podràs implementar les solucions digitals escollides. Nosaltres, com el vostre Agent Digitalitzador a Terrassa, facilitarem l’execució i el seguiment del projecte, assegurant que cada solució compleixi amb els estàndards del Kit Digital.

Preguntes freqüents sobre el Kit Digital a Catalunya

 • Qui pot beneficiar-se? Petites empreses, microempreses i autònoms a Terrassa que no estiguin en crisi i estiguin al corrent de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.
 • Puc triar diferents serveis? Sí, el Kit Digital permet la contractació de múltiples serveis digitals, adaptant-se a les necessitats específiques del teu negoci a Terrassa.
 • On puc trobar més informació? Visita la pàgina web de Acelera PYME o descarrega’t la Guia Ràpida i si tens dubtes contacta amb nosaltres. T’assessorarem durant tot el procés.
Kit digital lloc web i presència a internet Terrassa

Kit digital lloc web i presència a internet

El nostre servei de Lloc Web i Presència a Internet té com a objectiu expandir la visibilitat online de les PIMES a través de la creació de pàgines web personalitzades i estratègies de posicionament SEO bàsic.

Oferim un paquet complet que inclou domini, hosting, disseny web responsive i accessible, i optimització SEO, amb preus que van des de 600€ fins a 2.000€.

Un assessor en màrqueting digital t’acompanyarà en el disseny del teu pla de contingut i estratègies SEO per maximitzar la teva presència a la xarxa.

ref: KDweb

Kit digital presència avançada a internet Terrassa

Kit digital presència avançada a internet

Aquest servei està dissenyat per a empreses que busquen millorar significativament la seva visibilitat online mitjançant una anàlisi detallada de paraules clau i la competència, complementat amb estratègies SEO On-Page i Off-Page.

Incloem informes mensuals de seguiment per ajustar i optimitzar contínuament les tàctiques de màrqueting digital.

Amb preus que oscil·len entre 1.500€ i 2.000€, aquest servei et posiciona eficaçment en els cercadors, elevant el teu perfil davant competidors directes.

ref: KDprea

Kit digital comerç electrònic Terrassa

Kit digital comerç electrònic

Ideal per a negocis que volen establir o expandir la seva botiga online, el nostre servei de Comerç Electrònic utilitza plataformes líders com WooCommerce o PrestaShop per crear una experiència de compra optimitzada.

Inclou des del disseny responsive i accessible fins a la integració de mètodes de pagament i estratègies de SEO per millorar el posicionament en cercadors.

Aquest servei té un cost d’entre 1.500€ i 2.000€ i està dissenyat per assegurar una presència efectiva i vendes incrementades en l’àmbit digital.

ref: KDecom

Per què triar-nos a Catalunya

Ens distingim pel nostre compromís amb el servei personalitzat i la nostra profunda comprensió de les necessitats locals a Catalunya. La nostra àmplia trajectòria de més de 15 anys ens permet no només implementar solucions, sinó també adaptar-les per maximitzar el seu impacte en el teu negoci.

Per a més informació sobre com pots beneficiar-te del Kit Digital a Catalunya, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te a realitzar la transició digital del teu negoci amb èxit.

Contacta amb nosaltres  Les vostres dades personals s'incorporaran a un fitxer titularitat de Webs Catalunya, per tal de gestionar el tractament de la petició. Aquestes dades no seran cedides a tercers. Podreu exercitar els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la normativa sobre protecció de dades, a les nostres oficines o bé dirigint-vos per escrit a Webs Catalunya, Carrer de la Font Vella, 61, 3r, Terrassa Barcelona CP: 08221. Podeu llegir la nostra política de privacitat en aquest enllaç

  Obrir el xat
  Hola 👋
  Us podem ajudar?