Som Agents digitalitzadors del Kit Digital

A Webs Catalunya volem anunciar que ara som agents digitalitzadors del Kit Digital. Això significa que tenim la capacitat d’ajudar petites i mitjanes empreses, així com autònoms, a Catalunya a impulsar la seva transformació digital amb el suport del programa Kit Digital. Finançat pels fons europeus “Next Generation EU” i subvencionat pel Govern d’Espanya, aquest programa ofereix una oportunitat única per avançar en la digitalització del teu negoci.

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és una iniciativa destinada a facilitar l’adopció de tecnologies digitals en empreses i autònoms. Amb l’objectiu d’accelerar la digitalització dels negocis, el programa proporciona ajudes directes en forma de bons de subvenció, permetent-te accedir a solucions digitals avançades sense haver de preocupar-te pel cost inicial.

Serveis que oferim com a Agents digitalitzadors del Kit Digital

A Webs Catalunya, ens especialitzem en tres àrees clau per aprofitar al màxim les possibilitats del Kit Digital:

1. Kit Digital Lloc Web i Presència a Internet

Aquest servei està dissenyat per augmentar la visibilitat online de les PIMES. Oferim un paquet complet que inclou:

 • Creació de pàgines web personalitzades.
 • Estratègies de posicionament SEO bàsic.
 • Domini i hosting.
 • Disseny web responsive i accessible.
 • Optimització SEO.

Els preus dels nostres serveis oscil·len entre 600€ i 2.000€. A més, comptaràs amb un assessor en màrqueting digital que t’ajudarà a dissenyar el teu pla de contingut i estratègies SEO per maximitzar la teva presència a la xarxa.

2. Kit Digital Presència Avançada a Internet

Per a les empreses que busquen millorar significativament la seva visibilitat online, oferim un servei que inclou:

 • Anàlisi detallada de paraules clau i competència.
 • Estratègies SEO On-Page i Off-Page.
 • Informes mensuals de seguiment per ajustar i optimitzar contínuament les tàctiques de màrqueting digital.

Aquest servei, amb preus entre 1.500€ i 2.000€, està dissenyat per posicionar eficaçment el teu negoci en els cercadors, elevant el teu perfil davant dels competidors directes.

3. Kit Digital Comerç Electrònic

Ideal per a negocis que volen establir o expandir la seva botiga online, utilitzem plataformes líders com WooCommerce o PrestaShop per crear una experiència de compra optimitzada. Els nostres serveis inclouen:

 • Disseny responsive i accessible.
 • Integració de mètodes de pagament.
 • Estratègies de SEO per millorar el posicionament en cercadors.

Amb un cost d’entre 1.500€ i 2.000€, aquest servei assegura una presència efectiva i vendes incrementades en l’àmbit digital.

Per què Triar Webs Catalunya?

Amb més de 15 anys d’experiència en solucions digitals, a Webs Catalunya ens posicionem com el teu Agent digitalitzador ideal a Terrassa. Ens assegurem que cada solució no només s’implementi, sinó que també maximitzi el teu retorn d’inversió.

Impulsa el teu Negoci amb el Kit Digital

No perdis l’oportunitat de digitalitzar el teu negoci amb el Kit Digital. Contacta’ns avui mateix a Webs Catalunya i comença el teu camí cap a la transformació digital. Junts, farem que el teu negoci arribi a nous horitzons.

Obrir el xat
Hola 👋
Us podem ajudar?