Realment creuen en la web 2.0?

Avui he vist un post que varem fer sobre les eleccions al Barça d’aquest 2010. Els quatre candidats es van omplir la boca de 2.0, web, xarxes socials i altres mots similars però com ho tenen ara? Els tres candidats perdedors, Marc Ingla, Jaume Ferrer i Agustí Benedito, han deshabilitat les seves webs. Sandro Rosell, el guanyador, ha col·locat els enllaços a facebook, twitter i flickr.

Segurament, com a president del Barça i home 2.0 ho podria aprofitar molt millor, col·locant l’analytics (que apareix comentat…), algun meta i utilitzant alguns widgets per mostrar què diu a twitter, facebook i mostrar les fotos de flickr. A més, també podria publicar els articles d’opinió i les entrevistes que li fan, ni que fos amb un posterous.

Referent a twitter també és curiós, els 3 perdedors no han tornat a actualitzar des del 14 de juny, inclús Jaume Ferrer ha retirat el seu avatar, però almenys ja deia que era el seu twitter de campanya.

Sandro Rosell ha continuat amb el seu twitter i des del 14 de juny fins avui ha fet 48 tweets en català (i més o menys els mateixos traduït a l’anglès i al castellà). No ha estat un usuari gaire actiu ni ha donat primicies.

Ara que s’acosten eleccions a la Generalitat 2010 i estatals, veurem aparèixer molts polítics a la xarxa dient que son 2.0, alguns fins i tot actualitzaran aquells blocs on no es pot comentar (un dia en faré un post) i un cop passades les eleccions, excepte alguns valents que s’ho creuen de veritat, tornaran a desaparèixer de la xarxa o deixaran pàgines i perfils a xarxes socials sense actualitzar.