Disseny Web

Dissenyem webs atractives, usables i accessibles per als clients ; llocs web útils per a les empreses específicament enfocats cap a l'entorn comercial. Realitzem pàgines web, catàlegs online, solucions personalitzades de comerç electrònic i sistemes Gestors de Continguts (CMS).

Disseny responsive: Cada vegada més el transit web està representat pels dispositius mòbils. En l'actualitat, es diu que més del 50% de contingut de la web es llegeix mitjançant un dispositiu de mà. Tots els llocs web que dissenyem ja estan optimitzats per mòbils i tauletes.

Redisseny web: Webs Catalunya millorarà la seva imatge corporativa existent i la optimitzarà per a cercadors, podem utilitzar les directrius aprovades o bé crear una imatge completament nova.

Contacteu amb nosaltres, estem a Terrassa; molt ben comunicats.

Accessibilitat web

A l'utilitzar els estàndards de disseny web, a més de facilitar la feina als cercadors, també fem que es puguin veure amb qualsevol navegador (antics, per a persones amb problemes físics, PDA, mòbils...)

Totes les nostres pàgines web compleixen amb les Pautes d'Accessibilitat de nivell A com a mínim i amb una usabilitat molt senzilla.

Utilitzem els últims estàndards de disseny web recomanats pel W3C. Escrivim el codi a mà, així queda net, senzill i que en un moment donat qualsevol programador entén.

Usabilitat

Una web ha de de ser fàcil de fer servir, amb informacions útils i amb un text entenedor per als usuaris.

Volem que l'usuari tingui una navegació ràpida i còmoda, perseguim que trobi la informació que cerca i, si és possible, que en miri més.

Estructurem la navegació i gestió de la informació curosament; ho planifiquem abans de començar el disseny web.

Disseny web pensant en SEO

Tindre un lloc correctament dissenyat és clau per ser reconegut i indexat pels cercadors.
Tenim en compte fins al detall més petit de la seva pàgina web per tal de desplegar tot el seu potencial als cercadors.

Amb una bona base s'obre un ventall de possibilitats que d'altre manera no és possible.
Estructurem els continguts, jerarquitzem els texts i optimitzem els texts, paràgrafs i paraules.