Selecció natural, polítics i xarxes socials

Resulta preocupant que a aquestes alçades tants polítics encara no hagin entès les xarxes socials. Repassant els diaris avui  he trobat dos casos de persones que no s’adonen que les accions a les xarxes socials  les pot veure tothom.

La primera a dimitir ha estat una senyora que va fer  un fotomuntatge bastant desafortunat, però com que ella no ho creia així el va penjar a facebook , en podeu llegir la notícia a El Periodico  “Dimiteix la candidata del PP que va publicar a Facebook el fotomuntatge de Chacón”.

Al segon l’han fulminat segons La Vanguardia “Gallardón fulmina a un alto cargo por sus comentarios en Twitter”. Segons explica el diari no era la primera vegada que feia comentaris fora de lloc.
De moment podem estar agraïts a les xarxes socials per apropar-nos a aquests personatges (independentment del color polític) i mostrar-nos tal com son.

El més extraordinari de tot és que molt parlar de xarxes socials i obrir-se perfils però sembla que no han fet unes directrius per a l’us de les xarxes socials a l’estil de Ford , o si les han realitzat, no se les ha llegit qui més ho necessitava.