Xarxes socials

Afegir managers / transferir les pàgines de google+

Permisos a google plusEl tema dels propietaris de comptes a les xarxes socials no acaba d’estar ben resolt. Avui dia qui millor ho ha fet segons el nostre parer és google+ que defineix un propietari i aquest permet a altres persones administrar la xarxa.

És important que el propietari de la pàgina a google+ sigui algú de confiança, ja que és l’únic que la podrà esborrar, la resta de persones que hi intervinguin podran ser managers.
Loginats desde la pàgina, anem a la roda de dents i fem click a google+ settings,
A l’esquerra ens sortirà el menú managers. Des d’aquesta pàgina podem convidar a altres usuaris a ser managers. Aquests rebran un correu electrònic i només hauran de seguir els passos indicats.

Per transferir el propietari de la pàgina, Cal que el nou propietari ja sigui manager. Des de la mateixa pàgina, fem click a “transfer ownership”.Es mostraran els managers, seleccionem el que volem i seguim els passos indicats.
Rebrem un missatge del tipus:

Are you sure you want to transfer ownership of  Nomdelapàgina  from you to  Nom Cognom?
The owner is the only manager who can perform some tasks for a page, such as deleting the page. Once you transfer ownership you will remain a manager of this page, but you won’t be able to perform tasks that only the new owner can perform.
This action can’t be undone.

Recordeu, si us ha creat la pàgina una agència, un empleat o un amic, el propietari ha de ser algú de confiança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.