Cavatast, un esdeveniment tradicional que ha integrat el 2.0

El cavatast és una mostra de caves i altres productes gastronòmics locals que es realitza a principis d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia.

Durant les últimes edicions s’ha pogut veure com els principals expositors guanyaven presència a internet amb pàgines web. Per cert, algunes d’elles ja caldria anar pensant en fer una remodelació: les pàgines desenvolupades íntegrament amb flash, no son amigues ni amb els cercadors ni amb els nous aparells amb els que es pot navegar (telèfons mòbils, iPads …)

Aquest any ja s’ha pogut veure com les caves ja s’estan començant a introduir a les xarxes socials.

Qui si que ja hi està introduït i amb èxit és la organització del cavatast . A facebook han tingut molta participació, però on crec que era més interessant era a twitter. El hashtag #Cavarank et proporcionava informació d’alguns dels caves més interessants i el #cavatast et permetia seguir l’actualitat de l’esdeveniment al moment.

Un problema que anirà apareixent en els esdeveniments que integrin la participació 2.0 és la manca de connectivitat. El 3G no anava (almenys amb el meu proveïdor). Si es vol continuar per aquest camí, que crec que és molt bo pel guany de repercussió, caldrà trobar solucions en aquest punt.

En tot cas, una felicitació a tots els que han fet possible aquest cavatast 2.0

Podeu visitar el lloc web a cavatast.cat