En menys de 24 hores Firefox 4 duplica el nombre de descàrregues respecte a Internet Explorer 9

Festa a Twitter de Firefox4

Firefox continua sent molt popular, tot i el gran nobre d’usuaris que s’han passat a Google Chrome. Aquesta vegada Firefox no ha realitzat la gran campanya de màrqueting que van realitzar amb el Firefox 3 i per tant les xifres de descarregues del primer dia han estat per sota, però 2 dies després del seu llançament ja porten més de 14.000.000 de descàrregues
En canvi diuen que han millorat el seu punt més feble: la velocitat, segons la pròpia fundació, 6 cops més ràpid que el Firefox 3.6 .

A més ,també han millorat l’execució/renderitzat de javascript i el suport a HTML5 i també presenta suport per a l’acceleració de maquinari i capacitats de sincronització.
També ha millorat els resultats als resultats d’Acid3 Test , passant de 96 a 97. Cal felicitar també a IE9 que obté un 95 en aquests tests, quan en la versió 8 obtenia un 20 i en la 7 un 12. Val a dir que Opera està amb 100 de 100.

Firefox4, igual que Chrome i IE9 també ha adquirit aquest aspecte minimalista i ha reubicat les pestanyes a la part superior.
Si voleu veure totes les característiques i descarregar el Firefox 4, ho podeu fer en aquest enllaç: http://www.mozilla-europe.org/ca/firefox/features/

És evident que Firefox 4 ha eclipsat el llançament de IE9