Un restaurant Caníbal a Berlín

El 27 d’agost el diari elpais.com es feia ressò de l’obertura d’un restaurant caníbal a Berlín Els mitjans Bild.de, the Guardian, telegraph.co.uk, CNN Mèxic, la Repubblica i Spiegel entre altres també se’n feien ressò. Més de 700 articles apareguts a 60 països a més de mencions a noticies de Televisió, ràdio i com no, facebook i twitter.

Tot va sorgir amb una web www.flime-restaurante.com on anunciaven la obertura del restaurant i que en 5 dies va rebre 120.000 clicks a la portada, un anunci de feina, una entrevista amb el Chef , un anunci buscant donants i un anunci a ebay d’una llauna de carn.

Tot plegat es tractava d’una campanya de la Unió Vegetariana d’Alemanya (VEBU) per advertir sobre els perills de menjar carn.

Aquesta enginyosa campanya va tindre un cost de 5.000 euros, la seva repercussió s’estima que té un valor de 5.000.000 d’euros

També és curiós veure com alguns diaris han eliminat l’article , altres han publicat que es tractava d’una campanya publicitària i altres no han fet res.

Més informació d’aquesta campanya a http://award-serviceplancampaign.com/cannibal-restaurant/