Internet ha superat a la publicitat en televisió al Regne Unit

Aquests resultats han aparegut en un estudi realitzat per l’Internet Advertising Bureau (IAB) (l’organisme de comerç en màrqueting digital a Anglaterra) en col.laboració amb PricewaterhouseCoopers (PwC) i el World Advertising Research Centre (WARK).

El Regne Unit segueix sent el líder mundial en termes de quota de mercat en publicitat a Internet.
Tot i la recessió, el primer semestre de 2009 la publicitat a Internet va créixer un 4,6%.

Els resultats mostren que la tecnologia és la gran consumidora, representant el 19,1% del mercat, seguit de les telecomunicacions (13,3% passant de 9,7% l’any anterior) i finances (13,2% enfront de 11,9%). Entreteniment i Mitjans de Comunicació va ser quart amb 11,8%, mentre que els béns de consum han experimentat un creixement significatiu des del 6,2% el 2.008- al 8,1% el 2009.

Les claus del creixement:

  • Les xarxes publicitàries impulsen el mercat
  • Amb una bona planificació de la campanya i amb noves eines que ha anat apareixent ara es pot focalitzar millor el target i hi ha la possibilitat de mesurar resultats.
  • Creixement de nous formats. Ara les agencies poden crear entreteniment alhora que fan publicitat mitjançant videos i altres nous formats
  • El comerç electrònic està creixent: a la xarxa es poden trobar ofertes excepcionals. Molts comerços minoristes volen continuar i ampliar la seva presència a Internet
  • Al Regne Unit la banda ampla és més ràpida i mes barata respecte a l’any passat

Podeu veure l’article original en aquest enllaç: http://www.iabuk.net/en/1/adspendgrows300909.mxs