Google Instant Previews i les pàgines web

Ja ha arribat Google Instant Previews i com no, ja hem anat a veure què era. Es tracta d’una lupa que apareix als resultats de cerca de google. Si premem en ella, ens apareix una vista en miniatura de la web i si a la pàgina hi apareixen els termes de cerca, els ressalta amb un quadrat taronja. Aquesta vista sembla que es genera “al vol” ja que hem vist alguna imatge que deia “Preview not available” amb la caxé de google (almenys així ho fa amb aquest blog)

Cal recordar que google ja fa temps que valora la velocitat de càrrega de la pàgina i potser ara ho valorarà més, i un detall que ens hem adonat és que no interpreta flash. Un problema per a moltes webs que l’utilitzen a parts importants de la web (les que utilitzen flash per a tota la pàgina ja fa anys que tenen un problema).

Caldrà tindre en compte aquestes miniatures alhora de desenvolupar webs, però en general per a qui aporta bon contingut a la seva web, només han de ser avantatges (a els que viuen de l’Adsense potser no els hi fa tanta gracia)

Disseny Web a CatalunyaL’enllaç a Google Instant Previews