Cal continuar donant suport de disseny web a Internet Explorer 5.5 i 6?

Avui estàvem testejant un disseny web per una pàgina.

Havíem realitzat el disseny amb un navegador habitual i corrent, Firefox 3 i l’havíem provat per sobre amb Internet Explorer 7, però quan hem començat a fer les proves detalladament, ens hem adonat que un menú fet amb CSS és comportava de manera estranya amb l’Internet Explorer 5.5 i amb el 6 tot i que la pàgina validava perfectament.

Microsoft va deixar de donar suport a l’Internet Explorer 5.5 el 31 de desembre de 2005 (inclòs les actualitzacions de seguretat). L’Internet Explorer 6 encara rep suport , i a pesar de ser una de les pitjors versions i amb un gran nombre de problemes de seguretat, encara hi ha gent que no ha actualitzat el seu navegador (sobre un 18.85%).

Com que el nostre client ofereix els seus serveis a comunitats autònomes i ajuntaments, que en molts casos continuen utilitzant versions antigues de l’internet explorer, (una salutació als administradors de sistemes), no podem posar un advertiment als usuaris d’aquestes versions.

Per tant, hem acabant cercant i solventant el problema (el problema del píxel…), tot i ser conscients que qui va fer un mal producte en el seu moment, passant dels estándards web va ser Microsoft i que amb el gran nombre de problemes de seguretat que presenten aquestes versions hauria d’estar actualitzat a la versió 7 (o utilitzar altres navegadors que a més compleixin els estàndards web)